Doro ja Truxor myynti aloitettu

Truxor on täydellinen ratkaisu järvien, kanavien, soiden ja rantojen alueilla tehtäviin töihin. Koneen alhainen maapaine ja kellumisominaisuus tarjoavat ainutlaatuisia mahdollisuuksia herkässä vesiympäristössä. Truxorilla teet joustavasti erilaisia työtehtäviä vedessä tai veden äärellä luonnonsuojelualueilla, kuten esimerkiksi soilla, golfkentillä, yksityisillä maatilkuilla ja muilla herkillä alueilla, joissa tavanomainen urakointikalusto saattaisi aiheuttaa vahinkoa maanpinnalle.

Rantavaruste Dorotea Mekaniska Ab:n valmistamien Doro -kaislaleikkureiden ja Truxor -monitoimiamfibiokoneiden maahantuojaksi.

Dorotea Mekaniska Ab ja Kaakon Rantavaruste Oy ovat solmineet sopimuksen DM Ab:n valmistamien tuotteiden maahantuonnista ja myynnistä Suomessa.

Varaosat tuotteisiin saatte myös meiltä.

 

Lisää uutisia

Avaamme vene- ja koneliikkeen Kouvolaan

Avaamme vene- ja koneliikkeen Kouvolaan

Muutamme parasta aikaa osoitteeseen Kaupinkatu 21, 45130 Kouvola. Muutto on vielä hieman kesken, joten virallisia aukioloaikoja ei vielä ole. Toistaiseksi soittamalla ja sopimalla varmistatte että

Solis Traktorit

Solis-traktorit Kaakon Konevälitykseltä

Kaakon Konevälitys aloittaa Solis- traktoreiden jälleenmyynnin Kaakkois- Suomessa. Solis- traktoreita valmistava Sonalika on maailman kolmanneksi suurin traktorivalmistaja. Se valmistaa vuodessa yli 120 000 traktoria; Solis-traktoreita

Kun haluat parasta laatua
vesille ja rannalle, työhön tai vapaalle