Kaislaleikkurit ja kaislanniittokoneet

Valikoimistamme löytyy sivulle asennettavat, erikokoiset ja -tehoiset Doro kaislaleikkurit sekä Truxor-amfibiokoneet laajalla valikoimalla lisävarusteita.
Myynti ja toimitus koko Suomeen.

Monipuolinen Truxor kaislanniittokone

Truxor on täydellinen ratkaisu järvien, kanavien, soiden ja rantojen alueilla tehtäviin töihin. Koneen alhainen maapaine ja kellumisominaisuus tarjoavat ainutlaatuisia mahdollisuuksia herkässä vesiympäristössä.

Truxorilla teet joustavasti erilaisia työtehtäviä alueilla, joissa tavanomainen urakointikalusto saattaisi aiheuttaa vahinkoa maanpinnalle.

Kone kääntyy helposti oman keskipisteensä ympäri ja pysähtyy täydestä nopeudesta eteenpäin vähemmässä kuin puolessa metrissä.

Kaislanleikkuun ja niiton lisäksi Truxor kaislanniittokoneella voit ruopata, kaivaa, siistiä öljynpäästöjä ja paljon muuta.

Lue Truxor kaislanniittokoneella työskentelystä Koneviestistä

Veneisiin asennettavat Doro kaislaleikkurit

Pienimmät mallit ovat veneen sivulle tai eteen asennettavia kaislaleikkureita, joissa on suuri leikkuusyvyys ja työleveys, jopa 4 metriä. Lisäksi mallistossa on Doroleikkuri Handy, kädessä pidettävä työkalu kaislaleikkuuseen laitureiden lähellä tai ahtaissa paikoissa.

Kaislaleikkurin leikkuusyvyys riippuu siitä kuinka korkea veneen reelinki on. Mitoissa tuleekin ottaa huomioon tämä tieto. 

Truxor- ja Doro-varaosat

Toimitamme varaosia kaikkiin Dorotea Mekaniska:n valmistamiin Doro -kaislaleikkureihin ja Truxor -kaislanniittokoneisiin.

Mahdollisimman nopean toimituksen takaamiseksi tarvitsemme laitteesta seuraavat tiedot: laitteen malli, valmistenumero, vuosimalli, varaosanumero.

Jos alkuperäinen varaosa tai käyttöohjekirja on hävinnyt meiltä saa em. kirjoja pdf-formaatissa veloituksetta. 

Dorotea kaislaharava

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on vk
Share on whatsapp

Kysy tarjous!

Vaihtokalusto

Välitämme myös vaihtoveneet. Ajantasainen valikoima Nettiveneessä.