Traktorit ja työkoneet

Myymme ja toimitamme Intiassa valmistettavat Solis-traktorit varusteineen ja Kellfri-työlaitteet ja tuotteet Kaakkois-Suomen alueelle.

Solis-traktori on luotettava kumppani

Solis-traktorit toimivat loistavasti Suomen kaikkina vuodenaikoina. Traktoreissa käytetään laadukkaita tunnettujen valmistajien osia kuten Bosch, Hella Carraro ja Mitsubishi.  

Kaikki traktorimme ovat nelivetoisia. Oikeaa vetokykyä ja mahdollisuus etukuormaajaan tekevät Soliksesta luottettavan kumppanin vaativimmissakin töissä.

Pieni Solis on Suomessa saavuttanut suosiota  edullisena peruskoneena, jolla hoitaa päivän askareet. Solis on hyvä traktorivalinta myös omakotitalon pihaan tai mökille.

Isommat Solis-traktorit sopivat muun muassa pien- ja marjanviljelijöille, perunanviljelijöille hevostalleille. 

Traktorin ylläpito ja huolto on kätevää

Solis traktorin ylläpitäminen on edullista. Traktoreille myönnetään jopa 36 kuukauden / 2000 tunnin takuun. Varaosat traktoreihin löytyy 99% Suomesta ja erikoisemmat löytyy jopa 24h toimitusajalla Saksasta. 

Solis-traktoreiden merkkihuollot:

Solis 26 HST traktori

Kellfri-työlaitteet ja tuotteet Ruotsista

Metsä ja puunkäsittely

Metsänhoito voi olla raskasta ja vaativaa työtä, joten varustautuminen parhaalla mahdollisella tavalla on suositeltavaa. Kellfrillä on kattava tuotevalikoima, josta löydät tarvittavat, kustannustehokkaat ratkaisut.

Kauttamme laajasta valikoimasta mm.

Takalanat

Lanan valinnassa on otettava huomioon paitsi käytettävä traktori myös se, miten suuria lumimääriä aiot siirtää. Levy ei ole pelkästään lumea varten, vaan sillä voi avata myös metsäteitä. 

Tutustu Kellfrin takalanavalikoimaan

Jaa:

Kysy tarjous!

Myytävät koneet ja kalusto

Ajantasainen valikoima Nettikoneessa.