Mönkijät

Valikoimassamme on Polaris-mönkijät varusteineen sekä Iron Baltic- ja Kellfri ATV-lisävarusteet ja työlaitteet. Toimitamme mönkijät koko Suomeen.

Polaris on maailman suosituin mönkijä

Kiistattomat Polaris-tuotteiden edut menestykseen ovat erinomaiset ajo-ominaisuudet, markkinoiden parhaaksi todettu nelivetotekniikka, reilut veto-ja kuormauskyvyt, turvallinen, mukava ja helppo ajettavuus ja urheilullinen suorituskyky. 

Myös Polariksen tarjoama lisävarustevalikoima ja erittäin laaja ja monipuolinen mallisto on suosion takana. Polaris tuotteiden onnistuneista ominaisuuksista kertoo myös kymmenet testivoitot ja erikoismaininnat.

Tutustu suosituimpaan mönkijämallistoon Sportsmaniin Polariksen sivuilla

Polaris Sportsman 570 2021

Polaris Winter Pack

Oletko kyllästynyt kolailemaan tai lapioimaan lunta tai pyytämään naapurin apua lumitöihin? Polaris-mönkijällä teet kaikki lumityöt kätevästi, helposti ja mukavasti. Hanki nyt huippusuosittu Sportsman 570 Winter Pack -talvipaketti ja lisävarustele Winter Pack + edulla! 

  • Sportsman 570 4×4 T3b 2022 vihreä tai valkoinen 
  • Alkuperäinen pikakiinnitteinen Glacier Pro 150cm -puskulevysarja, joka on ergonomisesti ja kätevästi pikasäädettävissä viiteen eri aurauskulmaan. 
  • Alkuperäinen laadukas Polaris HD  -sähkövinssi, jolle on lisäksi muutakin käyttöä kuin puskulevyn nosto, kuten tukkien ja muun raskaan tavaran veto/siirto ym. 

 

Tutustu pakettiin Polariksen sivuilla ja ota meihin yhteyttä!

Polaris Sportsman EPS 2022 Prospector Pro 2.0 -telasarjalla ympärivuotiseen käyttöön!

Polaris-mönkijöihin suunnitellut Polaris Prospector 2.0 -telasarjat tekevät mönkijästä ympärivuotisen, alustalle kuin alustalle sopivan menopelin. Oli sitten lumetonta tai metri lunta niin Prospector-telasarjalla varustetulla mönkijällä liikut helposti maastossa kuin maastossa vuoden ympäri. 

  • Etenevyys äärimmäisen vaikeakulkuisessa maastossa
  • Alkuperäinen telasarja ympärivuotiseen käyttöön
  • Ylivoimainen veto- ja etenemiskyky
  • Komposiittirungon ansiosta telasarja on merkittävästi aikaisempaa kevyempi
  • Markkinoiden kevyin ohjattavuus


Tutustu telasarjaan Polariksen sivuilla ja ota meihin yhteyttä!

Jaa:

Kysy tarjous!

Myyntikalusto

Välitämme myös vaihtokalustoa. Siirry alapuolen linkeistä katsomaan ajankohtainen tarjonta!