Pienkoneet

Tehokkaat akkukäyttöiset Honda Power- ja Cramer-pienkoneet sekä niiden akut ja laturit. Tule myymäläämme Korjalaan!

Honda Power - edelläkävijä maalla, merellä ja ilmassa.

Innovatiivisuus ja taito kehittää uusia teknisiä ratkaisuja ovat tuoneet Hondalle poikkeuksellisen laajan osaamisen. Tekninen etumatka on havaittavissa Honda-tuotteiden korkeassa laadussa ja luotettavuudessa, joilla on saavutettu käyttäjien luottamus.

Hondan valikoima käsittää pienkoneita
laidasta laitaan: jyrsimiä, ruohonleikkureita, robottileikkureita, perämoottoreita, generaattoreita, vesipumppuja,
lumilinkoja sekä paikallismoottoreita erilaisiin koneisiin ja laitteisiin.

Meiltä myös akut ja laturit kaikkiin Honda Power -koneisiin.

Generaattorit eli aggregaatit

Honda-generaattorit eli aggregaatit sopivat korkealaatuiseksi sähkönlähteeksi sinne, minne verkkovirtaa ei ole saatavilla. Myrskyjen varalle, karavaanareille, matkailuautoihin, moottoriurheiluvarikoille, mökeille tai vaikka veneiden kunnostukseen omilla pihoilla.

Kaikki kodeissa ja mökeillä olevat sähkölaitteet ovat vaikkapa ammattityökaluja vaativimpia sähkön laadulle. Hondan korkealaatuiset generaattorit vastaavat tätä vaatimustasoa, jolloin voit antaa niistä virtaa herkimmillekin laitteille, kuten puhelimille ja tietokoneille.

Myös isommissa Hondan generaattoreissa sähkön laatu pysyy samana käytettäessä niin pieni- kuin suuritehoisiakin työkoneita. Sähkön laadulla on suuri vaikutus sähkötyökalun elinikään. Kaikilla generaattoreilla on neljän vuoden takuu.

Tutustu Honda Power generaattorimallistoon

EU22i suoraan varastosta!

Hiljainen ja kevyt generaattori, jossa myös 12 V ulosotto akkujen lataamista varten. Mallissa on mahdollista käyttää kaasutin tyhjäksi polttoaineesta, joka puolestaan estää kaasuttimen tukkeutumisen. Myös huollettavuutta on parannettu.  

Eco Throttle -tyhjäkäyntiautomatiikka on kierrosluvun automaattinen säätötoiminto,  joka määrittelee moottorin kierrosluvun kulloisenkin virrankäytön mukaan.  Tuloksena ympäristöystävällinen ja polttoainetaloudellinen käynti.

Tekniset tiedot Honda Powerin sivustolla

Vesipumput

VX10 suoraan varastosta!

Hondan pienin polttomoottorikäyttöinen vesipumppu! Keveytensä ja hyvän kantokahvan ansiosta helppo liikutella. Pumpun mukana tulee tarvittavat liittimet sekä imusiivilä.

Tutustu Honda Power vesipumppuvalikoimaan

Cramer -koneet ammatti- ja harrastuskäyttöön

Cramer on perustamisvuodestaan 1835 lähtien tähdännyt johtavaksi laitevalmistajaksi ammattimaisissa puutarhakoneissa. Me kehitämme jatkuvasti tuotteita ammattilaisten vaatimusten täyttämiseksi, jopa vaativimpiin olosuhteisiin.

Akkukäyttöisten laitteiden suosio on kasvanut merkittävästi ammattipuutarhureiden keskuudessa. Tutkimus osoittaa, että akkukäyttöinen puutarhakone tulee myös merkittävästi edullisemmaksi kuin bensakäyttöinen.

Cramer-puutarhakoneet ovat mukavia käyttää ja tehokkaita vaativassakin käytössä.

Valikoimastamme löydät

  • ketjusahat
  • työnnettävät ja päältäajettavat ruohonleikkurit
  • robottileikkurit
  • pensasleikkurit
  • lehtipuhaltimet
  • trimmerit

 

Meiltä myös akut ja laturit kaikkiin Cramer-koneisiin.

Jaa:

Kysy tarjous!

Myyntikalusto

Välitämme myös vaihtokalustoa. Siirry alapuolen linkeistä katsomaan ajankohtainen tarjonta!