Työkoneet ja
kaislaleikkurit

Maahantuomme ja myymme ruotsalaisen Dorotea Mekaniska AB:n Truxor amfibiomonitoimikoneita sekä Doro kaislaleikkureita. Meiltä myös varaosat koneisiin.

Toimitus koko Suomeen.

Truxor amfibiokoneet

Truxor on monitoiminen amfibiokone laajalla valikoimalla lisävarusteita. Truxorilla pääset paikkoihin, joihin ei normaalisti ihminen tai tavanomainen kone pääse. Truxor on täydellinen ratkaisu järvien, kanavien, soiden ja rantojen alueilla tehtäviin töihin. Koneen alhainen maapaine ja kellumisominaisuus tarjoavat ainutlaatuisia mahdollisuuksia herkässä vesiympäristössä.

Truxorilla teet joustavasti erilaisia työtehtäviä alueilla, joissa tavanomainen urakointikalusto saattaisi aiheuttaa vahinkoa maanpinnalle.

Kone kääntyy helposti oman keskipisteensä ympäri ja pysähtyy täydestä nopeudesta eteenpäin vähemmässä kuin puolessa metrissä.

Voit tehokkaasti suorittaa useita tehtäviä yhtä ja samaa konetta käyttäen: voit leikata ja koota kaislaa, ruopata, kaivaa, siistiä öljynpäästöjä ja paljon muuta.

Doro kaislaleikkurit

Valikoimista löytyy sivulle asennettavia, erikokoisia ja -tehoisia Doroleikkureita. Pienimmät mallit ovat veneen sivulle tai eteen asennettavia leikkureita, joissa on suuri leikkuusyvyys ja työleveys, jopa 4 metriä.

Leikkuusyvyys riippuu siitä kuinka korkea veneen reelinki on. Mitoissa tuleekin ottaa huomioon tämä tieto.