Veneily

Toimimme norjalaisten Pioner-polyeteenimuoviveneiden, ruotsalaisten Linder-alumiiniveneiden sekä kotimaisten Silacraft ja Särki-veneiden jälleenmyyjänä. Uudet venepaketit varustelemme japanilaisilla Tohatsu-perämoottoreilla.

Toimitus koko Suomeen.

Linder alumiiniveneet Ruotsista

Linder Arkip 460 - Luokkavoittaja

Arkip 460:llä pääset avomerelle, saaristoon tai kotijärvelle ja muille sisävesille. Pohjakulma on 12°, ja se on liukuvarunkoinen perhevene, jossa on tilaa 5 hengelle.

Pituus on veneen nimen mukaisesti 460 cm, ja reilu 185 cm:n leveys tarjoaa runsaasti tilaa. Vain 292 kg painava vene on helppo ottaa mukaan trailerilla sinne, minne itse haluaa.

Kestävänä veneenä se on helppo laskea vesille. Urheiluun, kalastukseen tai vain pelkkään huviajeluun ja kaveriksi löytöretkille soveltuva Arkip 460 on lähes täysin kierrätettävissä ja täyttää huomispäivän tuottajavastuun vaatimukset.

Merikelpoisuudestaan kiitelty ketteräkulkuinen Arkip 460 edellyttää sinulta kuitenkin annoksen ”merimiesjärkeä”. 50 hv moottorilla varustettuna voit saavuttaa sillä 33 solmun nopeuden. 

Linder Sportsman - Joustava huvivene

Linder Sportsman 400 alumiinivene

Sportsman 400 on monipuolinen 125 kg:n vene, jonka rungon leveys on reilut 164 cm. Pienemmästä koostaan huolimatta se on ketterästi liukuva vene, jossa on tilaa neljälle.

Veneestä on vuosien mittaan tullut niin vanhempien kuin nuortenkin suosikki. Tällä veneellä pääsee myös sinne, missä muilla veneillä ei mielellään liikuta. Voit veneillä sekä saaristossa että matalissa vesistöissä ja kapeissa uomissa lähellä luonnon tarjoamia elämyksiä.

Materiaalin lujuus antaa sinulle vapauden ajella sinne, minne muoviveneellä ei haluta ajella. Runko pitää kulun vakaana ja vauhtia riittää jo pienelläkin moottorilla.

Linder Sportsman 445 Max alumiinivene

Sportsman 445 Max on yksi tuoteperheen kolmesta veneestä, joiden koko nimestä huolimatta on huikeat 451 cm.

445 Max on tinkimättömän monipuolinen ja monikäyttöinen vene jopa 4 hengelle. Kalastus- retkelle, vesiurheiluun tai vapaa-ajan veneilyyn. Riippumatta siitä, mihin Sportsman 445 Maxiasi käytät, se on hyvin varusteltu huvivene, jonka 175 cm leveä runko tarjoaa runsaasti tilaa.

Vain 227 kg painava 445 Max on myös helppo kuljettaa.

Linder Fishing - Ajaton muotoilu

Linder Fishing 410 alumiinivene

Harvojen veneiden omistaminen on niin helppoa kuin juuri Fishing 410 -mallin. 410 on erinomainen valinta rauhallisille järville ja vesistöille sekä vapaa-ajan veneilyyn.

Kevyt, 75 kg:n painoinen, ja jäykkä 4 metrin pituinen vene on erittäin kevytsoutuinen. Tilaa on yhteensä 3 hengelle.

410-malliiin riittää pienehkö moottori. Valitse sähkömoottori, jos haluat jatkossakin nauttia hiljaisuudesta. Toimitus sisältää alumiiniairot.

Linder Fishing 440 alumiinivene

Laatu on ajatonta. Puuruuhen inspiroimana Linder valmisti kevyen ja vakaan soutuveneen.

Veneen pituus on 431 cm ja rungon muoto helpottaa huomattavasti soutamista ja ohjaamista – ja siten myös turvallisuutta. Pienestä 94 kg:n painostaan huolimatta se kulkee vakaasti ainutlaatuisen köliprofiilin ansiosta. Rungon pituus on 164 cm, joten tilaa riittää reilusti 4 hengelle.

Vene sopii mainiosti mm. rauhallisille järville ja mahdollistaa viihtyisän veneilyn lähellä luonnon tarjoamia elämyksiä – ilman turhaa rasitusta!

Linder-vene on aidosti kierrätyskelpoinen!

Vanha totuus on, että pitkä kestoikä on tuotteiden paras ympäristöargumentti. Linder-vene kestää pitkään käytössä. 

Jo toimitettaessa Linder-vene on valmistettu vähintään 50 % kierrätysmateriaalista ja noudattaa jo nyt tulevaisuuden tuottajavastuun vaatimuksia, koska tuotteemme ovat lähes 100 % kierrätettäviä. Tätä voi verrata nykyaikaisen muoviveneen kierrätettävyyteen, jossa jäämät voidaan parhaimmillaan polttaa mutta joka ei ole kovin hyödyllinen ratkaisu palamisen tuottamien epäpuhtauksien vuoksi.

Linder on yksi harvoista pienvenevalmistajista, jotka valmistavat kellukkeet polyeteenivaahdosta, kestomuovista, joka voidaan kierrättää tai polttaa lämpöenergiaksi ilman myrkyllisiä palamiskaasuja.

Pioner-veneet ammattikäyttöön, harrastuksiin ja vesistöistä nauttimiseen

Pionerin valikoimaan kuuluu tällä hetkellä kymmenen venemallia. Ne soveltuvat yhtä hyvin sisävesille kuin rannikkokäyttöönkin.

Pioner-veneitä on käytössä muunmuassa suomalaisilla viranomaisilla, kuten Poliisilla ja Puolustusvoimilla. 

Valikoimasta löytyy sopivat venemallit niin kalastukseen kuin luontoelämyksiin. Perheille ja jopa lapsille on optimoitu omat mallinsa.

Lue myös: Tohatsu-perämoottorit ensiasennuksena Pioner-veneisiin

Pioner-veneet ovat norjalaista laatua

Pioner-veneitä on valmistettu Norjassa jo vuodesta 1959. Veneitä on myyty maailmanlaajuisesti lähes 350 000 kappaletta.

Pioner-veneiden materiaali on UV-suojattua. Veneet säilyttävät värinsä ja käyttöominaisuutensa pitkään. Polyeteeni on ympäristöystävällinen materiaali, joka on 100 % kierrätettävää muovia. Kaikki veneen valmistuksesta ylijäävä materiaali kierrätetään ja hyödynnetään muissa tuotteissa. 

Pionerin tavoitteena on, että kaikilla Pioner-veneillä on norjalaisen Det Norske Veritas Germanischer Lloyd (DNV-GL) -luokituslaitoksen tyyppihyväksyntä. Veneenostajalle se on ylimääräinen turvallisuustakuu.

Pioner Multi vene

Ainutlaatuinen valmistusmenetelmä

Pioner-veneet on valmistettu rotaatiovaletusta polyeteenistä. Rotaatiovalun avulla veneet valetaan yhtenä kappaleena ilman saumoja. Valmistusmenetelmän ja rakenteen tuloksena Pioner-veneet ovat lujatekoisia ja kulutusta kestäviä. Ne voi huoletta vetää vedestä ylös rantakiville ja kallioille.

Veneen rungon muotoilun ansiosta vene on suuntavakaa, joten veneessä liikkuminen ja sen kyydistä astuminen on helppoa. Kaksoisrungon ansiosta vene kulkee pehmeästi, sen kantokyky ja kelluvuus on hyvä ja se on turvallinen.

Veneet ovat lähes huoltovapaita. Näin sinulle veneilijänä jää enemmän aikaa nauttia helposta ja huolettomasta veneilystä. Ja jos veneelle sattuisi tapahtumaan vahinko, sen korjaaminen on helppoa.

SPORTTINEN SAARISTOJEEPPI TAI TILAVA KÄYTTÖVENE Pioner Viking liukuu kevyesti ja sen meriominaisuudet ovat erittäin hyvät. Veneessä on korkeat laidat ja se sopii erinomaisesti koko perheen veneeksi.

Silacraft - käsityönä Pyhtäältä

Silacraft Oy on lokakuussa 2021 perustettu veneveistämö Pyhtäällä. Siltakylän lasikuitu (SILA) oli 1980-luvulta asti toiminut, Pyhtäällä sijaitseva ja yksityisyrittäjä Jorma Arvolan pitämä lasikuitutuotteiden valmistaja.

SILA pulpetti- ja perämoottoriveneet tunnetaan Itäisellä Suomenlahdella etenkin hyvästä kantavuudesta, lähes tuhoutumattomasta rungosta ja hyvistä meriominaisuuksista.

Veneet  sopivat hienosti monen kalastajan ja mökkiläisen tarpeisiin. Veneissä on tukeva kaksoispohja sekä jämäkkä ja helppohoitoinen yksikuorirakenne ilman vettyviä väliainevaahtoja. Venettä on siis helppo korjata ja muokata tarpeitasi vastaavaksi. 

SILA-veneet tehdään käsityönä Pyhtäällä ja tilatessasi veneen, pääset halutessasi vaikuttamaan esimerkiksi penkkien ja ohjauspulpetin sijaintiin tai muihin tarpeisiin. Kaikki rakenteet laminoidaan yhteen, millä saavutetaan rungon lyömätön jäykkyys ja vahvuus.

Silacraft-veneillä on 10 vuoden runkotakuu.

Lue lisää valmistajan sivuilta

Meriläinen 460 soutuvene

Tämä on vähän parempi soutuvene. Niin kuin nimi kertoo, vene on tehty merelle. Vastaavilla malleilla itäsaariston asukkaat ovat soutaneet ulkosaaristosta mantereelle täydentämään naurisvarastoja tai kulloisia tarpeitaan, vaikka minkälaisissa myrskyissä – leveä ja tukeva vehje.

Tässä mallissa on oikeasti korkea köli ja vene menee suoraan, vaikka vähän sivutuuli puhaltelisikin. Veneen hankainpidikkeet on laminoitu piiloon, jotta siimat, verkot tai anopin tuulihousut eivät pääse takertumaan.

Tekniset tiedot ja kuvagalleria valmistajan sivuilla

Sila 420 pulpettivene

Näppärä pulpettivene, jossa yhdistyvät kokoluokkaansa nähden erinomainen kantavuus ja sivuttaisvakaus. Veneellä on matala liukukynnys.

CE-suunnitteluluokka C

Tekniset tiedot ja kuvagalleria valmistajan sivuilla

Sila 465 pulpettivene

Vahva ehdokas, kun etsit hyvää kompromissia alle 5-metrisissä pulpettiveneissä. Silacraftin vahva, käsinlaminoitu runko kestää ajoa ja vene kulkee mukavasti jo 20-hv koneella.

CE-suunnitteluluokka C.

Tekniset tiedot ja kuvagalleria valmistajan sivuilla

Valmistettu Suomessa

Tehokkaat Tohatsu-perämoottorit

Tohatsu on valmistanut perämoottoreita jo vuodesta 1956 alkaen. Alun perin moottoreita rakennettiin vaativissa avomeriolosuhteissa työskenteleville kalastajille. Tänä päivänä Tohatsu on tunnettu vahvasta kehitystyöstään.

Tehokkaat, äärimmäisen luotettavat ja vähäpäästöiset perämoottorit pitävät käyttäjät tyytyväisinä, mikä on tärkein asia Tohatsulle moottorin valmistajana.

Kaakon Rantavarusteen kautta Tohatsu-perämoottorit saa ensiasennettuina Pioner-veneen oston yhteydessä.

Jaa:

Kysy tarjous!

Myyntikalusto

Välitämme myös vaihtokalustoa. Siirry alapuolen linkeistä katsomaan ajankohtainen tarjonta!