Särki

Toimipisteemme sijaitsee Kaakkois-Suomessa, mutta myymme veneitä koko Suomen alueelle.
Särki-veneet valmistetaan Perniössä.

Särki valmistaa jollat, soutuveneet ja pulpettiveneet

Särki-lasikuituveneitä veneitä on valmistettu jo lähes 50 vuotta, vuodesta 1972. Särki- lasikuituveneiden tuotannossa on seitsemän runkomallia, joista saa pitkälti toistakymmentä eri versiota. Mallit ovat maksimissaan viiden metrin soutu-, perämoottori- ja pulpettiveneitä moottoritehoille 2- 60 hv. Särki-veneet on tehty kesämökkiläisille yhteys- ja huviveneiksi sekä kalaveneiksi ja kaislanniittoon.

Erityispiirteinä Särki-veneissä on vakavuus sekä hyvät merenkulkuominaisuudet, jotka pääsevät parhaiten esille, kun olosuhteet huononevat. Särki- veneet ovat lasikuitumatosta käsinlaminoituja ja rakenteet ovat myös hieman keskimääräistä paksumpia. Kaikki mallit ovat VTT:n tarkastamia ja hyväksymiä.

Perinteisen savolaismallisen soutuveneen ovh. hinta on 1280 € (Särki 475) ja siihen soveltuu hyvin airojen avuksi hyvin myös 3,5 hv Tohatsu perämoottori. Pienimmät tasaperäveneet (Särki 410 pulpetilla tai ilman) kulkevat sutjakkaasti 5-10 hv moottoreilla.  Suurimpaan malliin, Särki 480- pulpettiveneeseen voi asentaa jo 60 hv koneen. Suosittuun reilu neljämetrinen pulpettivene + 20 hv perämoottori – veneilyluokkaan Särki- veneissä on malli 430. Siihen voi asentaa myös   30 hv moottorin ja vene on rekisteröity viidelle henkilölle.

Särki-veneitä saa eri värisinä asiakkaan toiveiden mukaan- kauniin keltaisista tai punaisista kesän väripilkuista eränkävijöiden suosimiin vihreäsävyisiin veneisiin. Kölin suojaksi on saatavilla myös kölirauta, muita lisävarusteita venemallikohtaisesti: kaiteita, säilytyslaatikoita, kuomu, patjasarja, tuulilasi ja tuulilasin kaide.

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on vk
Share on whatsapp

Kaakon Rantavaruste

Kaakon Konevälitys

Kysy tarjous!

Vaihtokalusto

Välitämme myös vaihtoveneet. Ajantasainen valikoima Nettiveneessä.