Venetrailerit ja peräkärryt

Valikoimastamme löydät Brentex- venetrailerit ja perävaunut. Toimitamme myös Iron Baltic -maatalous- ja metsätalouskärryt. Toimitamme trailerit ja peräkärryt Kaakkois-Suomen alueelle.

Brentex -venetrailerit alan asiantuntijoilta

Kaikissa Brentex -venetrailerimalleissa on seuraavat ominaisuudet:

  • Ylös nousevat valot
  • Kuumasinkitty hitsattu runko
  • Lehtijouset iskunvaimentimin
  • Vedenkestävät pyörännavat
  • Vinssipukki korkeus ja pituussäädöllä
  • Kiinteät astinlaudat

Brentex -peräkärryt yli 20 vuoden kokemuksella

Brentex tarjoaa asiakkaille kokonaisratkaisuja, jotka sisältävät niin peräkärryjä kuin myös niiden lisävarusteita.

Kaikki perävaunut on suunniteltu asiakkaiden tarpeet, käyttömukavuus, esteettinen ulkonäkö ja turvallisuus huomioiden. Suunnittelu- ja valmistusprosessissa ensisijalla on tuotteen kestävyys.

Brentex -venetrailerit ja -peräkärryt on suunniteltu kestämään

Brentex on virolainen yritys, joka on valmistanut hitsattuja perävaunuja vuodesta 2000. Yrityksen perustivat Tallinnan teknillisestä yliopistosta valmistuneet koulutoverit, jotka näkivät mahdollisuuden tuottaa parempia, kestävämpiä ja säänkestävämpiä perävaunuja.

Brentex aloitti ATV-perävaunujen tuotannon ja ensimmäisen toimintavuoden aikana ne vietiin Ruotsiin. Ensimmäisen kokemuksen perusteella todettiin, että venetraileri- ja perävaunumarkkinoilla on kasvun varaa, minkä vuoksi perävaunujen ja venetrailereiden tuotevalikoimaa alettiin kehittää voimakkaasti.

Brentex ei ole vain valmistaja, vaan ennen kaikkea se haluaa tarjota ihmisille ratkaisuja tavaran kuljettamiseen. Siksi venetrailereiden ja tavarankuljetusperävaunujen kehitys on aina alkanut katsomalla markkinatilannetta ja ihmisten tarpeita.

Kaikki Brentex-henkilöauton perävaunut ja venetrailerit on testattu johtavissa testilaboratorioissa ympäri Eurooppaa 20 vuoden ajan ja ne ovat eurooppalaisen puitedirektiivin 2007/46 / EY mukaisia.

Brentex aloitti vuonna 2018 kehitysohjelman yhteistyössä EAS:n kanssa. keskitytään erityisesti tuotekehitykseen, tarkoituksena parantaa entisestään henkilöauton perävaunujen ja venetrailereiden laatua.

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on vk
Share on whatsapp

Kysy tarjous!

Myyntikalusto

Välitämme myös vaihtokalustoa. Siirry alapuolen linkeistä katsomaan ajankohtainen tarjonta!